İyi Kitap

Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi

Merhaba,

Eylül sayımız, İyi Kitap’ın yeni yayın döneminin ilk sayısı. Pandemi koşullarında tamamlanan geçtiğimiz yayın döneminin son üç sayısı, sadece dijital olarak yayımlanmıştı. Ne yazık ki koşullar değişmediği ve salgın tehlikesine karşı aldığımız önlemler devam ettiği için, bu sayımız da yine elektronik ortamda ulaşacak sizlere.

İnternet ve sağladığı elektronik yayıncılık araçları, bu zor koşullarda bile derginin okuruyla kesintisiz buluşmasına imkân veriyor. İyi Kitap’a, İnternet sitemiz (www.iyikitap.net) üzerinden erişebileceğiniz gibi, çeşitli dijital dergi platformları (www.magzter.com gibi) ve e-bültenler aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz pdf dağıtımlarıyla da ulaşabilirsiniz.

İnternet sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı sadece dergiye erişim için değil, görüş ve önerilerinizi bize ulaştırmak için de kullanabilirsiniz. Geçtiğimiz üç sayılık deneyim, interaktif etkileşimin sağladığı olanaklar konusunda oldukça öğretici oldu bizim için. Henüz öğrenme aşamasında olduğumuz bir mecra bu, ama yaptığımız işe değer katarak ilerlemek adına oldukça önemli bir fırsat. Her zaman olduğu gibi Eylül sayımızda da çocuk ve gençlik kitapları arasından yaptığımız güncel bir seçkiyle buluşturacağız sizleri. Keyifli okumalar!

Safter Korkmaz

 

Show More