İyi Kitap

Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi

Merhaba

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 36. kez kapılarını açarken, bu kez “İyi ki Varsın Edebiyat” temasıyla sesleniyor kitapseverlere.

800’ü aşkın, yerli ve yabancı katılımcının beklendiği Fuar’ın “Onur Yazarı” Ayla Kutlu. Bazıları sinema ve tiyatroya uyarlanmış, onlarca roman ve öykü kitabı bulunan, çok ödüllü bir yazarımız Ayla Kutlu. Dahası çocuklar için
kaleme aldığı pek çok kitabı var.

Bu yıl 4-12 Kasım 2017 tarihleri arasında ziyarete açık olan Fuar’da, “Onur Konuğu Ülke” ise Güney Kore. Fuar’ın ilk dört günü ziyaret edilebilecek olan Kore standında okurlar, çeşitli etkinliklere katılabilmenin yanı sıra Kore edebiyatının önde gelen bazı isimleriyle de tanışma şansı bulacak.

Ulaşım zorluklarına ve büyük kalabalıkların boğuculuğuna rağmen, dokuz gün boyunca Fuar’da kitaba doyacak  ziyaretçiler; panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan etkinliklerde ve imza günlerinde, sevdikleri yazar ve çizerlerle bir araya gelecek.

Okurlarımızın yakından tanıdığı, çocuk ve gençlik yazınının pek çok önemli ismi de çeşitli etkinlikler düzenleyecekler. Behiç Ak, Aytül Akal, Mavisel Yener, Toprak Işık, Nilay Yılmaz, Mine Soysal, Gülten Dayıoğlu, Aşkın Güngör bunlardan birkaçı. Fuar’ın web sitesinden -www.istanbulkitapfuari.combu etkinliklerin tam listesine ulaşmak mümkün.

İyi Kitap, her zaman olduğu gibi yaygın dağıtımı ile Fuar’da yer alacak.

Sayfalarımıza taşıdığımız, çocuk ve gençlik edebiyatının güncel örneklerine dair değerlendirme yazılarımızı severek okuyacağınızı umuyoruz.

Safter Korkmaz

Show More