İyi Kitap

Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi

İyi Kitap Yedi Yaşında!

Çocuk ve gençlik kitapları ile ilgili tek kapsamlı süreli yayın olan İyi Kitap, İstanbul’da gerçekleştirilen davette, dostlarıyla birlikte yedinci yaşını kutladı.

Çocuk ve gençlik edebiyatına emek veren yetkin kalemlerle okurlarını buluşturan İyi Kitap, yedinci yılını geride bıraktı. İstanbul Beyoğlu’ndaki Türk Alman Kitabevi’nde, 17 Mart 2016 Perşembe akşamı gerçekleştirilen davete edebiyat çevreleri ilgi gösterdi. Sıcak ve dostane bir ortamda gerçekleştirilen kutlamaya Tudem Yayın Grubu yöneticilerinin ve çalışanlarının yanı sıra, çocuk edebiyatının önemli isimleri, İyi Kitap Dergisi’ne yazan yazarlar ve basın mensupları katıldı.

İyi Kitap’ın Yayın Yönetmeni İlke Aykanat Çam “İyi Kitap, yedinci yılını geride bıraktı ve alanda iz bırakan bir yayın olmayı başardı. Her sayısı merakla beklenen derginin, okurları için önemli bir başvuru kaynağı olmasında bağımsız duruşunun da payı büyük.” dedi. Çam, derginin yedinci yıldönümünde, yeni logosu ve yenilenen sayfa tasarımı ile 82. sayıyı hazırladıklarını belirterek “Sadece biçimde değil, içerikte de dikkat çekici değişimlere imza attık. Bu yenilikler okurlarımızdan ve yazarlarımızdan da çok olumlu tepkiler aldı. Ayrıca, yeni yaşımızı böyle güzel bir akşamda, böyle güzel bir grupla kutladığımız için de çok mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Renkli görüntülere sahne olan kutlamadaki sohbet konularında, İyi Kitap’ın geçmişten günümüze uzanan yolculuğu, çocuk ve gençlik edebiyatının bugünkü durumu ve yayıncılık dünyasına ilişkin güncel gelişmeler vardı.

Show More