İyi Kitap

Çocuk ve Gençlik Kitapları Dergisi

Merhaba

“Aynanın İçinden” ve “Tavşan Deliği”, Mart sayımızda yayımlamaya başladığımız, birbiriyle bağlantılı iki yeni köşe. Bu sayfalarımızda, her sayı bir konukla söyleşiyor ve hazırladığımız bir anketle onu daha yakından tanımaya çalışıyoruz. Köşelerimizin ilk iki konuğu, yazar Koray Avcı Çakman ve illüstratör Sedat Girgin oldular. Mayıs sayımızda ise konuğumuz, yazar Simla Sunay.
Bu sayımızın bir de sürpriz konuğu var. Nokta, Mış Gibi, Kelime Koleksiyoncusu ve Gökyüzünün Rengi gibi kitaplarının ismini sıraladığımda, ilgili okur hemen anlayacak kimden bahsettiğimi. Sahaf Dükkânı sayfalarını hazırlayan yazarımız Doğan Gündüz, bu kez Peter H. Reynolds’u konuk ediyor köşesine. Gerçekleşme hikâyesini de ilginç bulacağınızı düşündüğüm söyleşiyi, uzunluğundan dolayı iki bölüm hâlinde yayımlıyoruz. İlk bölümünü bu sayı okuyacağınız bu özel söyleşinin devamı Haziran sayımızda.
Bu iki söyleşinin yanı sıra, son aylarda raflarda yer bulan pek çok yeni çocuk ve gençlik kitabına sayfalarımızda yer veriyoruz, her zamanki gibi. Keyifle okumanız dileğiyle!

Show More